Νέα

16/02/2015

Πρόσβαση στην Υπηρεσία Επικοινωνίας & Συνεργασίας από οποιοδήποτε σημείο στο Διαδίκτυο.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία “Επικοινωνίας και Συνεργασίας” (www.uc.sch.gr) όχι μόνο εντός του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) αλλά από οποιοδήποτε σημείο έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο (π.χ. από το σπίτι σας).

Η υπηρεσία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου “ΣΤΗΡΙΖΩ” και είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (Α & Β/θμιας εκπαίδευσης). Προσφέρει δυνατότητα δωρεάν επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των χρηστών με διάφορους τρόπους, όπως: φωνή, βίντεο, άμεσο μήνυμα, ανταλλαγή αρχείων, διαμοιρασμό οθόνης υπολογιστή.

Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας αρκεί να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας μια εφαρμογή από αυτές που είναι δωρεάν διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Ενδεικτικά αναφέρουμε εφαρμογές όπως: Jitsi, Ekiga, Zoiper, Blink και πολλές άλλες.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης είναι διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας: (www.uc.sch.gr). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: uc-info@sch.gr ή στο τηλέφωνο: 801 1180181.


01/07/2013

Η Υπηρεσία Επικοινωνίας & Συνεργασίας τίθεται από σήμερα σε κανονική λειτουργία και είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη του ΠΣΔ.

Από 1 Ιουλίου 2013 η Υπηρεσία Επικοινωνίας & Συνεργασίας περνάει στη φάση κανονικής λειτουργίας και είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα μέλη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, μετά από την εγγραφή τους μέσω της ιστοσελίδας αυτής.
Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, τον τρόπο ενεργοποίησης της και τη ρύθμιση των συσκευών χρήσης μπορείτε να επισκεφθείτε τους ακόλουθους συνδέσμους:

Παρουσίαση της υπηρεσίας.
Πρόσβαση στην υπηρεσία.
Ρύθμιση συσκευών χρήστη.


01/07/2013

Προστέθηκε λειτουργία τηλεφωνικού καταλόγου.

Στα πλαίσιο της Υπηρεσίας Επικοινωνίας & Συνεργασίας, υλοποιήθηκε τηλεφωνικός κατάλογος με στόχο την εξυπηρέτηση των χρηστών.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος προσφέρει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις σύμφωνα με:

α) το όνομα
β) το email
γ) τον αριθμό τηλεφώνου ή fax

Ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι προσβάσιμος μετά από σύνδεση στη σελίδα μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου.


01/05/2013

Η υπηρεσία τίθεται σε πιλοτική λειτουργία

Από 01/05/2013 η Υπηρεσία Επικοινωνίας & Συνεργασίας τίθεται σε πιλοτική λειτουργία. Πιθανές διορθώσεις και αναβαθμίσεις μπορεί να προκύψουν μελλοντικά.


Υποστήριξη Χρηστών

801 11 801 81